Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sig själv närmast


Först tar vi hand om

de som står oss nära

sedan kan vi skänka

en slant eller en tanke

på andra behövande.






Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-12 21:51



Bookmark and Share


  Anna*
Helt klart är det så det måste vara! Applåderar
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans