Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara varandra

Vila varandra


Kliva längs stigarna
så att din kropp
blir mitt stöd

och jag
kan hjälpa

när fururötterna
lägger snaror
för dina fötter

på vår väg
till sjön

där det finns krafter
att sänkas i
och förvandlas av


Skapa varandra
genom att lyssna

när stegen hörs
över mossans marker

när din andning
blir en vind

och en stilla sång
om händer
i flätverk


Vara varandra
och förvandlas

i vandringen
genom dalar

där det alltid
är möjligt

att bara vara
människa




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-13 07:17



Bookmark and Share


  Anna*
Urtjusigt! Hela vandringen från diktens början till dess slut är böljande vacker! ♥
2011-04-16

  Johan Bergstjärna VIP
Fint!
2011-04-15

  Ninananonia VIP
Så vackert att vara varandra :)
2011-04-14

  queenia
så sant, så vackert, så stillsamt...

Tack för dessa underbara ord!!!
2011-04-14

  Lena Själsöga Keijser
vara varandra
ja
det

skriver du
mjukvarmtvackert
mjukljusvackert

lyssnande
mycket vacker andning
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP