Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket att tänka på!

Det är en orolig värld
vi lever i, är det inte den där
bud geten, så är det något annat här




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-13 10:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag håller med dig här!

Och

Skriver under på ULJO:s kommentar ...


/Ann
2011-04-14

  ULJO
Den svenska stadsbudgeten lever helt och hållet efter devisen "att ta från de fattiga och ge till de rika"
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt