Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fristående fortsättning på min dikt Svart guld, som i sin tur jag blev inspirerad att skriva med anledning av dokumentärfilmen Planet earth.


Svart guld, del 2

Orden febriga ur det tänkta och talades konst,

Hade lyst upp hans framgångs stig,

Alltings nödvändighet och framstegens lätthet,

Nu ekade de med en sällsam tomhet.


Han insåg nu,

För första gången någonsin,

Konsekvenserna av sina handlingar.


Först paralyserad,

Sedan var han på väg,

En annan värld vore kanske möjlig.




Fri vers (Prosapoesi) av Robert Halvarsson
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-11 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson