Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis Vico!

Du tar dig igenom
Värmens utmaningar
Kylans styrka
Bara för att hjälpa mig.

Du ställer upp
Trots att du inte är närvarande
Trots att du har annat att göra

Du hjälper mig med problem
som jag har svårt att förstå
Du ger klarhet
En annan synvinkel

Du lyssnar
Du förstår

Det krävs inte mycket för att få mig glad
Bara om du hälsar på när du kan
När du har tid

Du lyser upp mina dåliga dagar
När du ringer

Du betyder mycket för mig
Som är svårt att både säga i ord
Att beskriva det
Att skriva det

Att ha dig som syster går inte att beskriva
Det spelar ingen roll om vi bråkar
Vi skrattar ändå till sist

Du är Otroligt bra syster
Även om vi inte alltid är under samma tak

<3
<3




Fri vers av Black Bird
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-13 17:47



Bookmark and Share


    Yarissa
Så fin text!
2011-04-18

    Vico
Vad söt du är! Jag börjar gråta, haha... Jag tänker ofta på att jag inte är hemma, och jag du kanske behöver mig mer än vad jag tror. Men det är också nyttigt att klara sig själv ibland. När jag har skaffat en lägenhet får du komma hit när du vill! Och om jag får ett bättre jobb ska jag hälsa på mer <3 Man vet inte vad framtiden kommer visa, men jag kanske inte bor här för evigt trots allt :) Vi ses nästa helg!
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird