Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörd

vidrör mej
jag blir rörd

när du mej berör

snuddar vid mitt hjärta
mitt innersta innersta

där bara jag finns
där älskar jag att bli vidrörd

långt där

innanför

dit inte så många kommer

dit inte alla vågar gå

där finns jag

väntande
på dej
på ditt hjärta

öppnad för dej

den smaragdgröna porten
grönskande av kärlek

sann
innerlig
varm

för dej
genom mej

blir vi berörda
vidunderligt vidrörda

som en svepning
hjärtan emellan

för oss
älskande
innerligt




Fri vers av Anira
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-13 18:05



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
hjärtvingar
liv
livsrörelse

belivelse
2011-04-14

  Anna*
Vackert och rörande =0) Applåder
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira