Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emotionell fantasi



Jag har lätt för att tänka på döden
Det är för att jag inte riktigt förstår vad den innebär
, tror jag.
Om jag tänker på att du ska dö om trettio år, blir jag ledsen då?
Nej.
Kanske blir jag tom, ensam och villrådig men ledsen? Nej, för då ska en gråta
och det gör ju inte när jag tänker på att du ska eller kan dö.

Mina känslor har dålig fantasi.
Eller så är mina känslor och tankar dåliga på att kommunicera.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 227 gånger
Publicerad 2015-07-21 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen