Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när det handlar om dig


kommer jag aldrig sluta hoppas
för om drömmar kan bli sanna
så vill jag att drömmen blir med dig




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-14 08:47



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
vackraste orden jag läst på länge.
tack för att du delar med dig!
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria