Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då var det dags igen

Jag begraver mina tankar
i ett samförstånd
med en ny dags början




Fri vers av soon come
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-14 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soon come
soon come