Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska det inte vara snö/vinter så här års?


I vilken tid är tiden

tyst
var är fågelsången

kalt
var är löven

dagarna vibrerar i ovisshet
när årstiden inte visar vägen

knoppar som tvekar
och gräs som greppar tag runt grönskan

känner du som jag
att påminnelsen om dagen
måste komma till oss
genom att hitta rätt sida i kalendern

mörkret skapar bleke
i mitt redan dåsiga sinne
där längtan efter ljus
undergräver handlingskraften

kom bli min flamma
som tänder veken
så jag kan se insiktsfullt
tills tiden landar i harmoni




Fri vers av soon come
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-29 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soon come
soon come