Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom igen nu

Kom igen nu

Låt livet vara vad livet är
Och, fly från hat och avundsjuka
Livet är en gåva så acceptera det
Kom ihåg, att vänner och kärlek
Är inget du ska förbruka

Tro på morgondagen
Och vad den kan ge dig
Tro på att att det inte finns
Några gränser för vad
Du kan klara av

Vi föds alla med en biljett
Till resan som tar oss genom livet
Oroa dig inte för något
För i livet har vi alltid problem
Men det är när du oroar dig
som blir dom värre

Se livet som ett pussel
Och försök lös det
Lita på styrkan du har inom dig
Känn tillit till dig själv
Och du kommer åstadkomma under




Fri vers (Fri form) av soon come
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-31 08:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så enkelt är det inte.
Människan bygger bevisligen ut det helvete hon bär inom sig.
Till naturen är människan ond. Annars skulle det aldrig se ut som det gör på vår jord.
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

soon come
soon come