Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoning

vägen passerar mellan oss

ser du asfalt eller grus?

du är välkommen över
till mitt dike

här når inte skiten
upp till knäna




Fri vers av soon come
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-29 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soon come
soon come