Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG

Lyckan är fullständig
(hjärtat dansar wienervals i mitt bröst)

Välbehaget är totalt
(själen flyter ihop med världshaven)

Orken i min kropp övervinner allt
(framför mina ögon blir berg och dalar plan mark)

Det strålar om mig
(solen håller min hand)

Jag är min egen Gud
(jesus är ett påhitt)




Fri vers (Fri form) av soon come
Läst 275 gånger
Publicerad 2011-09-06 07:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En dag kommer du att inse att du ljugit för dig själv.
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

soon come
soon come