Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människofrö

Om du finns skall jag visa dig stjärnorna
Orion skall bära dig på sina skuldror
och Karlavagnen vagga dig till sömns
om du finns skall jag visa dig ängarna
hur rosor smakar, hur törnen river
och ilningen i magen då du faller




Fri vers av Grävling
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-14 14:41



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Wow. Tycker om!
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling