Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=DJptw7P8tDU Alouette gentille alouette...


J'entends ( Fransk-svensk )

J'entends une mélodie, un oiseau qui chantonne, dont je cherche partout pour le trouver, même si c'est à ma proximité, je ne le vois pas...

C'est bien le printemps et le chant des oiseaux m'en parle, car le printemps est la saison de la renaissance, du renouvellement...

J'ai acquis qu'il est temps de s'en profiter...

----------------------------------------------------

Jag hör en melodi, en fàgel som sjunger, sàledes söker jag överallt för att finna honom, även om det är i min närhet, jag ser inte honom...

Det är vàren och fàglarnas sàng pratar med mig, ty vàren är säsongen av pànyttfödelsen, av pàbörjandet...

Jag förstod att det är dags att njuta av den...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-14 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm