Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

När jag har riktigt ont nånstans
så känner jag att jag lever
och det är ju bra

men jag känner också
att det är inte det här
livet går ut på




Fri vers av stenhur VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-15 10:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Föredrar att inte ha ont, känner mig tacksam när det onda gått över, men det är kanske som med regnväder...
2011-04-18

  Jan Widströmer VIP
Dilemmat att ta ställning till - vad göra?
2011-04-16

  Järnkatten
Klockrent! När jag hade som mest ont av mitt diskbråck kom livet på efterkälken :/...
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP