Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En egen målning och ett tämligen eget tolkningsförsök


Fjäderlek

Vad blir det för fjäder idag
vart blåser vinden
frågar fåglarna

Råttan ryter
Tyst!




Fri vers av stenhur VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-15 13:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rolig kommentar till den fina målningen
2011-04-18

  lodjuret/seglare VIP
Är du då alldeles rysk, pojke?
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP