Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för nog gör du mig lika illa.


En lagom blek man (du kunde fått vara mitt heroin)




det bor ett monster i min kropp
han river sönder min självständighet
lägger sig som en hinna, som olja över mig
sköljer över mina ögon
tills allt jag ser är dig

formar varje kropp jag rör till din



jag sover med honom och med
illusionen om dina armar runt mig
är jag alltför medveten om att verkligheten
kommer leda till ett slut


för det finns någon som skriker i mitt huvud
han bankar på mitt hjärta tills det slår volter
viskar att ifall du fängslats av någon
så har du förlorat din frihet







(vi skapar nog aldrig kärlek, finaste

bara smärta)





Fri vers av eventualiteter
Läst 585 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-15 16:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, vackert. Applåder!
2011-09-07

    Skogstroll
Precis lika underbar som de tidigare!
2011-04-27

  Hannah Norman
Vackert!
2011-04-22

  RADIOANSIKTE
jag älskar den här. det är allt jag har att säga.
2011-04-16

    ej medlem längre
Underbar
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

eventualiteter