Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slem

den mänskliga kroppen är gjord utav slem,
snor, blod och spott strömmar fritt genom varje lem
jag tvättar mig i alkohol, blir fnasig och röd och hickar så det stör –
ser deras blickar när de hör –
att jag inte passar in i deras tillrättalagda hem
här är allt dolt, alla valkar förblir gömda,
mina former är nog glömda – det är år sedan någon har sett dem
här bor inga människor längre, inget köttsligt - bara något att begapa
ett porträtt är något du kan skapa
jag suddar ut dem en och en

jag vill vara någon annan
men jag vet inte vem





Fri vers av eventualiteter
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-24 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eventualiteter