Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tassande

något i mitt liv
tassar omkring

runt omkring mej
bevakande

beskyddande

håller sin hand över mej
sin famn runtomkring mej

trygghet
jag känner
i mitt inre

känslan av närhet
själens lätta vingslag
besläktad
vetskap
vet att det finns
är för mej

styrkan
kraften att fylla på
evinnerligt ljus
som omvälver hela mej

att det finns där för mej
hela mej
tassandet
runt omkring
närvaron
som ger mej inre ro

en ängel i mitt hörn av världen
bara för mej




Fri vers av Anira
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-15 17:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin..
2011-04-17

    ej medlem längre
Skönt att känna av sin skyddsängel
2011-04-17

  Anna*
Fint och tryggt! =0)
2011-04-17

    AA VIP
Det låter tryggt. // AA
2011-04-16

  Lena Själsöga Keijser
ängel i dig
du är i ängel

en vacker ljusbild skriver du

tack
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira