Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens pendel

Rör mig
Rör mg inte
Rör mig

Klockans pendel talar
om kärleken
varje stund
av dygnet




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-15 21:23



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skriver pendel...
i livet har jag haft förmånen vara tillsammans med barn
du skriver pendel.... jag ser ett barn vilket vaggar sidvis från sida till sida, barnet är en pendel.... barnet upplever sig vara solen i världen... kärleken är det högsta

tack till det du väckte
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP