Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dina fotsteg


vid min sida


vid min sida
fotsteg
din röst inom mig
så tyst

var är du min älskade
spåren i snön
som smälter

jag såg dig i natt

i drömmen
din blick var tom
din röst så matt

hur kan jag älska dig
så du förstår

att livet är för kort
för att förklaras bort




Fri vers av frantic VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-16 03:47



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sann!
vacker!
Livet är för kort....
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic VIP