Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets lök

Blad för blad
flik för flik

Livet är en lök
och visst gråter jag ibland

när jag klär av
och lyfter bort
för att nå

till kärnan




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-16 08:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig reflektion.blev sugen på fläsk och löksås,bravo!!
2011-04-18

  Anira
Jaaaa.....man gråter när man skalar "lök".....insikterna när man närmar sej kärnan ♥Tack♥
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP