Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenarnas hjärtslag

Du ger mig stenarna

Du ger mig vilan
och den böjda ryggen
under bädden av fukten
och mossans mjukhet

Du ger mig tiden
och slaget av hjärtat
som slår en gång
i varje människas liv

Jag för min hand
över stenens rundkupa
över gråhudens varma fukt

och väntar

på att känna slaget
av just det
ögonblicket




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-16 08:08



Bookmark and Share


  demonsson
Jag kan bara i min undran tänka om du själv är indian, för mycket av det du skriver går i den stilen och jag bara älskar det. Allt får mer eller mindre en själ, en ande och en kropp och den store Anden är verkligen med dig när du skriver. Stenfolket är ju det som jag inte kan så mycket om men som jag hört talas om liksom talande trummor... you name it. Tack, applåd igen. mvh demonsson (Christina)
2011-04-16

  Lena Själsöga Keijser
den bild vilken stiger fram
är så vacker

så skimrande

lugn
visshet
2011-04-16

  Anira
Vackert...nära ...underbart
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP