Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Månmöte, en klarnatt


Rodd på Stillhetens hav

Ror över Stillhetens hav
för att det är möjligt
och för att jag måste

för att det finns där

som en kvinna
jag ännu inte mött

och som kupan av en hand
som jag ännu inte

lagt i min




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-16 08:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stark!!
2011-04-18

    ADI Nehlin
underbar text..fridfull och hoppfull
2011-04-17

  Jan Widströmer VIP
Väl sagt om den enskilda stundens och den stilla nattliga färdens magi - en skön förening ... ytan och djupet
2011-04-16

    ej medlem längre
Bokmärks

Mästerverk
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP