Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rum

vandrar omkring

barfota

med nakna tår

går jag
sakta omkring

i rum

mina inre rum

besöker dem
sakta
stilla
kontempation

förnöjsamt
avslappnad
begrundande

det som finns där i
upplevelser

prägling

skapat mej

putsat
förfinat

kärnan av mej
lysa lite klarare

återblick

framåskådande

nya rum att skapa

en sal att besöka

silversalen

där lyser ljuset som klarast

där är jag så när jag kan komma

mej själv

i mej själv är jag då

ett med

jag är

skimrande spektran

av ljuset

inom

öppna dörrar i mej själv

i min själ

gränslöst

vidder av skådande

sandklädda dyner

ursprunget är nära

sandkorn emellan mina tår




Fri vers av Anira
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-16 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira