Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp inte min blick!

           Släpp inte min blick!

Se mitt lugn

försök att för en stund

på egen hand förnimma den styrka jag känner

           Släpp inte min blick!

Se mina pupiller vidgas

försök att inse

att du på egen hand lever

           Släpp inte min blick!

Se hur mina händer rör sig

Försök att härma mina rörelser

Så att du på egen hand kan bygga vidare

           Släpp inte min blick!

Hör min röst vibrera omkring dig

försök att omformulera dina tysta meningar

så att du också kan skrika ut att du finns

© by LadyM




Fri vers av LadyM
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-12-21 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM