Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att våga är att vara

Där sitter en liten flicka och sjunger. Hon sjunger högt och hon sjunger falskt.

Det är nog det vackraste jag någonsin kommer att höra.

Hon ler. Skrattar stolt. Någon dag kommer världen att knäcka henne. En dag kommer någon att peka ut just allt det där som gör henne perfekt. Varje fel, varje brist. Granskas och förgöras.

Men idag är hon stark. Hon sjunger högt och hon sjunger falskt.




Fri vers av chriz
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-16 18:22



Bookmark and Share


    Anne Lindlöf
Tänkvärd!
Du skriver väldigt bra!! =D
2011-04-16

  cilax VIP
Texten väcker många tankar.
Och det är väl meningen med den. Vackert

Men jag vill göra ett upprör. Det ska inte behöva vara så!
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

chriz