Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggad framtid

det känns som att nu
är igår
som är för tio år sedan
en vår
som smärtar i sol
leker tittut
i vuxenform
din väntan på liv
min väntan på storm
ler mot en man
en pappa en själ
en pojke med mening
med klargjorda skäl
det känns som att nu
är igår
som är för tio år sedan
en vår




Fri vers (Fri form) av chriz
Läst 215 gånger
Publicerad 2015-08-12 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chriz