Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan lim faller vi i bitar

kärleken ligger sömnlös i natt
i tvåsamhetens fasta grepp
blir hon limmet
det är dags nu
innan solens strålar
våldtar natten
innan ljuset gör en ny dag
ska hon ha flytt det här rummet
älskandes i annan stad




Fri vers av chriz
Läst 299 gånger
Publicerad 2011-11-05 10:00



Bookmark and Share


  cilax VIP
texten lyfter med rubriken. Tycker om
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

chriz