Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för svag

du är en fin idé
en vacker tanke

men det som vackra tankar gör

slösar livet tills vi dör

och jag är för svag

för att slita mig loss

fri

fri från finheten

likt en skata ser en sked

ser jag dig

bländade vackra underbara




Fri vers av chriz
Läst 298 gånger
Publicerad 2012-04-10 03:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig läsning detta!!!!
2012-04-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
skator är underbara vackra fåglar, som tar vad de vill ha, flygandes fritt

bra dikt
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

chriz