Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

full

igår tog jag glaset från ett vin
nu står jag under naken himmel
påklädd undrandes
över vart det finns mer
stjärnor än just här
kom räkna med mig
jag räknar med dig
så börjar vi på två




Fri vers av chriz
Läst 362 gånger
Publicerad 2011-10-08 01:09



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
Mycket fin
2012-08-22

  edikt/Benedikte
Du skriver väldigt fint, alla texter!
B
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

chriz