Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Någon lurar bakom gardinen
Vi springer ifrån regnet
Röjer ut en garderob
Men någon ligger i sängen
Vi köper mjölk på ica
Och vi jagar varandra uppför trappan
Du slår mig hårt på rumpan ibland
Fast det står någon i köket
Jag ler mot dig när du inte ser
Och vår dotter fick din näsa
Mina lår känns tjockare än förut
Det är någon i duschen
Jag sätter mig där bak
Och vilar när du kör
Någon annan sitter fram
I dina ögon
I din famn
I drömmar du drömmer
Om natten




Fri vers (Fri form) av chriz
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-11 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chriz