Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..




Mälaren om våren

Isen har släppt sitt grepp om 

Mälaren

återigen sjunger hon sin vattenmelodi




Fri vers av Maiah VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-16 18:42



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint, bra !
2011-04-16

    ej medlem längre
Ah...en härlig sång
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP