Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar..




Omgiven av ljuset

Gå omgiven av ljuset

våra vägar går igenom 

mörka passage

våra fötter trampar

på vassa föremål

som får oss att blöda

ändå

måste du och jag fortsätta

 

omgiven av ljuset

läker vi oss

ljuset

lyfter oss en aning

och våra sår helas




Fri vers av Maiah VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-16 20:36



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Ljuset och kärleken helar allt!
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP