Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..




Livet knackar på

Livet knackar på min dörr

jag vill  vara ensam

i mörkret

men livet vill trösta

visa att meningen finns

i livets famn finns 

många nyanser

 

mitt mörker får plats

jag blir ljusare i 

livets egen famn




Fri vers av Maiah VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-16 20:41



Bookmark and Share


  Janne
Känslotark text
som griper tag
när jag läser om det
du upplever,blandade
känslor men också
framförsikt och hopp
ändå för livet
2011-04-20

  TT
...ger en hoppfull känsla...framtidstro...bra skrivet!!!
2011-04-18

  Herr Funderare
Du skriver med en härlig passion och känsla i din text.
Den berör på ett sätt som jag tycker om och uppskattar.
Tack för att du delar med dig av ditt inre.
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP