Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam natt

En natt
En ensam natt
Jag var van vid ensamhet
Jag var ensam i sängen med dej
Länge

Många nätter
Vi var inte i gemenskap
Du var gemen men jag var skap
I så fall

Jag såg en rygg
En människa som inte vill tala
Som sa saker till barnen som jag skulle höra
Som ”om din pappa kunde skicka saltet”
Eller
”om eran far kunde göra de och de”
”så skulle allt funka bättre”

Men när jag tänkte efter
Så var de ensamma nätterna på riktigt
När jag bodde på hotell
Eller i min övernattnings lägenhet
De var liksom ensamma med mej
De andra var ensamma med henne
Det är alltid värre att vara ensamma två
När två ensamheter inte kan vara en gemenskap




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-21 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO