Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tomt förhållande är


Ett tomt förhållande är
Ett icke förhållande
Ett slags vi som är icke-vi
Ett slags kärlek där själen hamnar
I tjälen, fryser fast och ihjäl

Ändå
Alla vet om det
Alla känner att den hetta man har
I början, ska finnas
”min kärlek ska brinna”
Sjunger hon med sitt röda hår
Eldröd som kärlek




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger
Publicerad 2011-04-22 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO