Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Farfar.


När tiden vrider sig ur led

såna dagar
som inte inträffar,

när tiden vrider sig ur led
och en stark farfar
blir ens vackraste minne

och regnet bryr sig inte, öser ändå
och världsnyheter och
allt det lilla,
de nämner inte ens
hur tryggt hans vågiga silverhår kändes
mot ens hand med nerbitna naglar

när inte ens rösten hörs i telefonen
inte ens
chokladbiskvierna smakar likadant,

jag vill bara inte tro
att en hel värld kan glömma bort
sin allra viktigaste komponent..




Fri vers av hazey_jane
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-12-21 15:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här är jätteunderbar, helt perfekt, en stor saknad och kärlek lyser igenom.
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

hazey_jane
hazey_jane