Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningsmåltid

Lapar fukten
ur morgonskrevorna

smakar grådasket

och minns en natt
nära Venus




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-17 05:58



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ja
hon är vacker
Venus

morgonstjärna aftonstjärna i en

skönhet är detta
2011-04-17

    ADI Nehlin
vackert, vackert...
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP