Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag en missbrukare


Jag missbrukar bokstäver var dag
kan inte skriva poesi eller dikter
det skall man göra här
försöker ibland men det blir så där
skriver därför roliga texter
ironiska texter
jag vill få folk skratta
alla har sitt elände

ursäkta mitt missbruk av poesi orden
men skratt dör ingen av, vad jag vet




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-17 09:39



Bookmark and Share


  Anna*
Klart att det är poesi och att skratten är värda mycket i denna allvarliga och intensiva värld!
2011-04-18

    AA VIP
Bra text. Ett gott skratt förlänger livet sägs det. //
2011-04-18

  lodjuret/seglare VIP
Att skriva poesi är lika lätt som att kunna få folk att skratta, vilket visserligen sägs vara den mest svåra av konster men som väl låter sig göra bara man gör sig en smula bakom och det är just bakom orden som poesin lurar och har sitt innersta väsen.
2011-04-17

  mare VIP
Tack :)))))
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson