Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi fanns bara då

Det heter inte indiska säger han bestämt. Hon ler. Lär mig indiska säger hon igen.

Han är smart. Mycket smartare än mängden. Hon klär i sin dumhet.

Hon ser honom djupt i ögonen. Hennes ögon pratar indiska nu. Han blir rädd.

Kysser henne för att slippa tänka. Slippa känna.

Älska mig inte.

Orden svävar i rummet. Ingen vet vems läppar de kom från.




Fri vers av chriz
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-17 11:05



Bookmark and Share


  PPQ
så jävla coolt skrivet... hoppas på att få se mer av dig
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

chriz