Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en halvgammal grej


När vi ändå håller på

Nu när vi ändå håller på,
varför inte supa saftglögg,
dansa runt midsommarstången
och sjunga räven raskar över isen?

Varför inte hand i hand
gå och låta höstvindarna
sminka våra kinder vackert röda?

Varför inte kasta lasso efter månen,
blanda solskensdrinkar kalla vinterdar
och krama, krama, krama alla de vi älskar?

Nu när vi ändå är igång
med att andas luft, pumpa blod
och allt det där,
varför inte under tiden
passa på
att leva livet litegrann?




Fri vers av hazey_jane
Läst 478 gånger
Publicerad 2005-12-21 16:13



Bookmark and Share


  abbe nilsson
så sant! varför inte passa på att våga leva! jag gillar den.
2006-01-08

  rebecca d
livsglädje. fint med vinden som sminkar kinderna röda o kasta lasso efter månen..
2005-12-26

  Lena Larsarp
Härligt glad! Medryckande hyllning till allt som skulle kunna vara. Jag älskar saftglöggbiten. Man måste inte droga för att våga. Go girl!
2005-12-21
  > Nästa text
< Föregående

hazey_jane
hazey_jane