Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fattar att det känns jobbigt


Jag fattar att det känns jobbigt
Fattar att det känns att bli dissad
Men ge er
Ger er av om ni inte är önskade
Vilken glädje har NI själva av att hänga kvar
Ni blir bara bittrare och bittrare med tiden

Ni förgiftar era liv, inifrån
Er svartsjuka hänger runt era huven som svarta moln
Och hela världen som ni ser färgas svart
Ni är ju för fasen som de sämsta varianterna
På parodier av människor i svenska MAD
OCH DET om nåt, borda vara jobbigt

Så låt henne gå
Låt henne va fri
Ni kanske hade en bra tid
Minns den
Skicka inte dumma hotande mail
Eller hot om att publicera bilder
Som är så vanligt nu för tiden verkar det som
Så kanske ni t o m får en positiv bild i hennes minne
OM er själva….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-17 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO