Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkoholist

Ja,
jag kanske är
alkoholist,
men vem
har nånsin dött
av att supa ord?




Fri vers av hazey_jane
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-12-21 16:16



Bookmark and Share


  rebecca d
nej, så sant..bra!
2005-12-26

    ej medlem längre
Den var riktigt bra , att insupa ord är bara nyttigt.
2005-12-22
  > Nästa text
< Föregående

hazey_jane
hazey_jane