Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsdramatik

Tranors glädjeskrik,
vardagsdramtik.
Att lyfta mot annan värld..




Bunden vers (Haiku) av hazey_jane
Läst 432 gånger
Publicerad 2005-12-21 16:28



Bookmark and Share


  rebecca d
tranor är mina älsklingsfåglar:)
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

hazey_jane
hazey_jane