Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NC 17

· Från WIKIPEDIA
·
· Se NC-17 filmer (man får inte vara yngre ens med förälder). Det kan vara filmer med nakenhet och synligt sex, grov skräck med mera (se en:List of NC-17 rated films)


Förvånad att det finns än idag, det sitter ”folk” med nummer, inte namn eller nåt, utan bara nummer och bestämmer att detta kan vara farligt för ”barn” ja eller nåt.
Man kommer osökt att tänka på Magnus och Brasse och deras ”Du vet Emerson HAN-paldi” när dom censurerar i sin sketch. Sen kommer ju ”hon stod och väntade i KÖN på busshållplatsen” och när man sen ser, vad som släpps igenom så undrar man…. Ännu mer.

Och som ni ser det ”finns en lista” för dessa filmer. För längesen skrev man xrated och de som var värre blev xx rated och de värsta xxx-rated vilka var ”osebara” och därför, så sålde man ännu mer. Ja det blev så mycket så de XXX rated filmer som finns, använder det i sin reklam ”kolla in denna xxx-rated”. ;)

Men nu är det som sagt, NC 17 som gäller, de är oftast inte ens värre än andra, de är bara censurerade, man kanske ser ett kön, eller ett sexuellt möte, i filmen, som gör att det i Amerika blir förbud. Och de stora bolagen håller ihop, man visar inte såna på sina biografer, man kör med att inte ens, kännas vid dessa. Man kan t o m motarbeta de som är med i såna filmer, för att ”filmbolagen ska styra vad vi ska se” inte ens det som de producerar utan de vill förbjuda att andra producerar filmer… som inte de tjänar pengar på….

Det är det riktiga NC 17




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-18 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO