Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AINSI VA LE MONDE

Il y en a de la douleur et de la joie,

de bons moments,

l'on parcourt et c'est notre monde.



Ainsi va le monde ;

La douleur et la joie partagent

ce monde que nous avons emprunté.
---------------------------------------------------

Sàhär är världen ( Ej korrekt översättning, mer betydelsen... )



Det finns smärta och glädje,

de goda stunderna,

man gàr igenom den och det är vàr värld.



Sàhär är världen;

Smärta och glädje delar världen

som vi har lànat.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-17 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm