Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens ängel pà besök

En nära vän
hans systers man
som fick besök av dödens ängel
och han berövades sitt liv

En sàdan sorg
som hon känner
som nu är ensam i deras hem
och hon vet att vi är där

En liten tanke
som jag skänker henne
som likväl är riktad till familjen
och det är en förlust

Ett litet besök
för dödens ängel
som lämnade efter sig en stor sorg
och det är hans arbete

En liten tanke
som jag ger dem
som dödens ängel troligtvis ignorerar
och det är tragiskt

Dödens ängel pà besök,
men tro inte att det var sista gàngen,
nog àtervänder han en vacker dag,
det handlar om livet




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 433 gånger
Publicerad 2011-04-17 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm