Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar efter dödsbeskedet som jag fick fràn Italien.


Aimer ceux qui t'aiment ( Fransk-svensk ) Part 1

S'aimer, il est important d'aimer ceux qui t'aiment, mais sache que l'on fait par l'amour est une force surprenante.

Tu perdras de nombreux proches dans ta vie, mais dans ton cœur ou ton âme ils vivront toute ta vie, dont souviens-toi de ceux qui t'aiment.

Le seuil que tu connaîtras sera d'une valeur qui viendra de tes aimés, de tes amis très proches ou de ta famille, n'oublie pas que la mort t'accompagne.

Aimer ceux qui t'aiment et tu risques de les perdre un jour, ceux qui t'aiment courent le même risque et cela fait partie de la vie.

---------------------------------------------

Att älska, det är viktigt att älska dem som älskar dig, men du ska veta att det man gör genom kärlek är en överraskande kraft.

Du kommer att förlora mànga nära i ditt liv, men i ditt hjärta eller din själ lever dem i hela ditt liv, sàledes minns dem som älskar dig.

Det glömda värdet du kommer att känna igen blir ett värde som kommer fràn dina nära vänner eller din familj, glöm inte bort att döden vandrar med dig.

Älska dem som älskar dig och du riskerar att förlora dem en dag, de som älskar dig löper samma risk och det utgör en del av livet.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 398 gånger
Publicerad 2011-04-17 19:04



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Jag läser ord som är sanna
ord av vänligt sinnade handlingar

och känner det starkare för varje rad
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm